Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Τελικά είμαστε στα πρόθυρα του πολέμου;



Το προηγούμενο άρθρο μας είχε τίτλο: Στην υποψία ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου. Όμως μέσα στις διακοπές του καλοκαιριού διαβάσαμε αρκετές φορές ειδήσεις και ειδικότερα για τα τρομακτικά συμβάντα στην λωρίδα της Γάζας, στην Ουκρανία και τη Λιβύη, φθάνοντας στο συμπέρασμα πως ήδη είμαστε στα πρόθυρα ενός Γ’ Παγκοσμίου πολέμου. Πιο συγκεκριμένα:

Διαβάσαμε στις ειδήσεις της 21-7-14 ειδικά για το θέμα της Γάζας. Ήταν η μέρα που οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν ένα απ’ τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Παλαιστίνης (16 νεκροί), όπου νοσηλεύονταν τραυματίες της προηγούμενης νύχτας, όταν βομβαρδίστηκε η γειτονιά τους… Αυτή η ενέργεια δεν αποτελεί μόνο έγκλημα πολέμου αλλά μας δείχνει το ανύπαρκτο ήθος των Ισραηλινών. Επίσης βομβάρδισαν ένα σχολείο του ΟΗΕ με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να χάσουν την ζωή τους. Αυτά και άλλα πολλά υπέστη ο Παλαιστινιακός λαός. «Και αυτά είναι μόνο η αρχή» δηλώνει ο Ισραηλίτης Πρόεδρος, «θα συνεχίσουμε μέχρι να καταστραφούν όλες οι σήραγγες της Χαμάς…». Μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε μια γενοκτονία;

Ας αφήσουμε τώρα την Γάζα και να πάμε σε άλλες χώρες…

17-7-14 πτώση μαλεσιανού αεροσκάφους με  298 νεκρούς. Ανάμεσα τους, επιστήμονες που θα έκαναν έρευνα για το Aids, καθώς και πολλοί επιβάτες, Ολλανδοί Ουκρανοί κ.α. Οι διενεργούντες τις έρευνες για την πτώση του, κατηγορούν την Ρωσία λέγοντας πως το έριξαν «Φιλορώσοι» ουκρανοί αυτονομιστές, με όπλα της Μόσχας.

23-7-14 ιδιωτικό αεροσκάφος έπεσε από τυφώνα στο νησί Ταγκού της Ταϊβάν με 48 νεκρούς

24-7-14 η Τουρκία δοκιμάζει ένα νέο πυραυλικό σύστημα αεράμυνας

24-7-14 χάθηκε απ’ τα ραντάρ ένα  αεροσκάφος με 110  επιβάτες και 6 άτομα πλήρωμα, το οποίο βρέθηκε πεσμένο,  την επομένη, στο Μαλί σε μια δύσβατη περιοχή.

Συνολικά έχουμε 462 νεκρούς σε μια εβδομάδα μόνο από τα αεροπορικά δυστυχήματα.

Τελικά έχουμε περισσότερους νεκρούς εν καιρώ «ειρήνης» παρά σε καιρό πολέμου.

Πιστεύω πως οι «Φιλορώσοι» αυτονομιστές, που έχω αναφέρει πιο πάνω, είναι Αμερικανοί που υποδύονται τους Ρώσους, κάνοντας τις «βρωμοδουλειές» της Αμερικής, ρίχνοντας όμως την ευθύνη για τις πράξεις τους στη Ρωσία, η οποία υποχρεώθηκε να πληρώσει αποζημιώσεις, ύψους 1,5 δις. 

Και όλα αυτά για να στραφεί ο πλανήτης εναντίον της Ρωσίας.

Και κάτι τελευταίο… Αν κοιτάξετε τις ημερομηνίες που έχουν αναφερθεί πιο πάνω, θα δείτε πως  η Τουρκία δοκιμάζει ένα νέο πυραυλικό σύστημα αεράμυνας την ίδια μέρα με την πτώση του αεροπλάνου… Μήπως τελικά όντως δεν είναι τίποτα τυχαίο…; 

Γιώργος Διαμαντής
15 ετών

2 σχόλια:

Παρακαλούμε αφήστε εδώ το σχόλιο σας!