Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ελληνάρα… Εσύ και η Γαϊδουριά σου!



Σήμερα, ένα κοντινό μου και πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο, μου έστειλε ένα συγκλονιστικότατο e-mail το οποίο σας ο παραθέτω λίγο πιο κάτω. Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτήν την γαϊδουριά που «μαστιγώνει» το λαό μας. Και σαν να μην έφτανε αυτό σχολιάζουμε συνεχώς τους ανθρώπους του εξωτερικού, δήθεν ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε οι ευγενικοί, καλοπροαίρετοι, ποτέ καχύποπτοι και άλλα πολλά. Όχι κυρίες και κύριοι, μόνο ηλίθιοι είμαστε, που καθόμαστε και ακούμε τους «πολιτικούς» μας και τις σπουδαίες αμπελοσοφίες τους. Σα δεν τρεπόμαστε λέω εγώ, που έχουμε το θράσος να  κρίνουμε και τους αλλοεθνείς. Διαβάστε και δείτε παρακάτω. Θα καταλάβετε τι εννοώ:
 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.
Έδωσαν σε άστεγο πίτσα, και αυτό που έκανε θα σας αφήσει άφωνους.
Στην αρχή του βίντεο, οι νεαροί ρωτάνε περαστικούς που τρώνε έξω από fast food να τους δώσουν λίγο από το φαγητό τους γιατί πεινάνε, σύμφωνα πάντα με το σενάριο. Κανείς δεν αποκρίνεται θετικά.
Στη συνέχεια τα μέλη της ομάδας, προσφέρουν σε έναν άστεγο μια πίτσα. Ο πρώτος νεαρός που δεν είχε εμφανιστεί αρχικά στον άστεγο, απευθύνεται στον άνθρωπο που δέχθηκε το φαγητό και του ζητάει ένα κομμάτι για να ξεγελάσει την πείνα του. Και εκείνος δεν του αρνείται, αλλά του το προσφέρει απλόχερα.
Το περιστατικό κατεγράφη με κρυφή κάμερα, ενώ οι συμμετέχοντες της ομάδας είχαν πάνω τους μικρόφωνα για να "πιάσουν" τους διαλόγους.

Το τέλος του βίντεο είναι πραγματικά συγκινητικό.

(VIDEO):


Βλέπετε λοιπόν την ανθρωπιά που υπάρχει στην καθημερινή ζωή των Αμερικανών, αλλά και όχι μόνο. Στο παρακάτω video βλέπετε και την Ρωσική ανθρωπιά, σε δύσκολες και καθημερινές δυσκολίες. Δείτε:
Είναι τα 2 βίντεο που με έχουν «αγγίξει» πιο πολύ από όποια άλλα έχω δει μέχρι τώρα.
Δεν έχω άλλα λόγια να πω. Θα ήθελα να μην παρεξηγηθώ με αυτό που έγραψα στην πρώτη παράγραφο, αλλά υπάρχει η πλειοψηφία του Έλληνα που είναι τέτοια.

 Γ. Διαμαντής.

8 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ??? ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Πονώ και αγω­νιώ για την πορεία του ελληνικού Έθνους, το όποιο συνε­χώς αφελληνίζεται, αποχριστιανίζεται, αποχρωματίζεται, αποκόπτεται από τις ρίζες του και χάνει τα στοιχεία της ταυτότητας του».

    ( Γέροντας Επιφάνιος )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε ημών Ιησού Χριστέ,
    Μην εγκαταλείπεις τούς δούλους Σου πού ζουν μακριά από την Εκκλησία, ή αγάπη Σου να ενεργήσει και να τούς φέρει όλους κοντά Σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία και τα δύο βιντεάκια. Ας παραδειγματίσουν κι εμάς για να μην χαρακτηριζόμαστε ως Ελληνάρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα καημενα τα γαιδουρακια κανουν εργο τι φτενε ????εμεις εχουμε καταντηση διποδα ζομπι που δεν ξερουμε γιατι ζουμε δεν μας ενδιαφερει τιποτεεε παρα μοναχα το εγω μας Τη στιγμη που εχουν ισοπεδοση τα ιδανικα μας πατριδα -θρησκεια-οικογενεια και δεν μας αγγιζει τιποτε ειμαστε λοιπον αξιοι της μοιρας μας .Κριση=====παρακμη. αξιων τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα γαιδουρακια ειναι χειροτερα απο εμας τους Ελληνες!
    Ας μας φυλαει ο θεεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε εδώ το σχόλιο σας!