Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ελλάς η "Ομαδάρα" σου...

Είναι γεγονός πως τον τελευταίο καιρό η Εθνική Ελλάδα έχει πάρει την κάτω βόλτα όσον αφορά την απόδοσή της στο ποδόσφαιρο. Παρ’ όλο που δεν υπάρχει μια ακριβής εξήγηση για αυτό το γεγονός, οι περισσότεροι το αποδίδουν στο γεγονός του νέου προπονητή. Εντάξει, δεν αντιλέγω, πάντα υπάρχει εκνευρισμός, άγχος ή οτιδήποτε και δεν παίζουμε καλά θα πρέπει να δούμε το θέμα από όλες τις οπτικές γωνίες:
·                     Σαφώς ο νέος προπονητής (Κλαούντιο Ρανιέρι) ακολουθεί ένα διαφορετικό σύστημα και ίσως να πάρει λίγο καιρό στους παίκτες να προσαρμοστούν.
·                     Παίκτες μεγάλης κλάσης όπως ο Καραγκούνης ή ο Κατσουράνης αποσύρθηκαν λόγω μεγάλης ηλικίας (για το ποδόσφαιρο). Αυτοί οι δύο παίκτες ήταν οι μόνοι που είχαν απομείνει από την θρυλική ομάδα του 2004, συνεπώς οι πιο έμπειροι παίκτες.
·                     Το νέο σύστημα του Κλαούντιο Ρανιέρι περιλαμβάνει κυρίως νέους παίχτες, σαφώς με ταλέντο, αλλά και με λιγότερη ή μηδαμινή εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό, λοιπόν, αφήνει έξω από την 11άδα πολλές παλιές καραβάνες.
Αυτές λοιπόν, είναι οι επικρατέστερες γνώμες που υπάρχουν από τις επικές αποτυχίες της Ελλάδας (νησιά Φερόες-Ελλάδα 1-0) (Ελλάδα-Σερβία 0-2 Φιλικό).                                
Πιθανόν να ξέχασα κάτι, αλλά κι έτσι να είναι, παρακαλώ γράψτε στα σχόλια τη γνώμη σας/ μια κριτική έστω.


Κ.Κ. Μαθητής Γυμνασίου


4 σχόλια:

  1. Όντως αυτές είναι οι αιτίες που ακούγονται περισσότερο. Να δούμε τώρα που έδιωξαν το Ρανιέρι τι θα γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Θεός βοηθός... μόνο ασ ερχόταν πάλι ο Σάντος

      Διαγραφή
    2. Τελικά ποιος είναι προπονητής σήμερα στην Εθνική μας;

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχει, αναμένεται να βρεθεί ως τα τέλη του Δεκεμβρίου (πιστεύεται).

      Διαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε εδώ το σχόλιο σας!