Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Η κριτική του blog μας, από έναν αναγνώστη μας...

            Έχω επισκεφτεί πολλές φορές στο παρελθόν το blog "μικροί φίλοι της αλήθειας", και πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό. Μου αρέσει η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Πραγματικά, δεν ξέρω και πολλές περιπτώσεις στην Ελλάδα όπου υπάρχει τέτοια δραστηριοποίηση των παιδιών. Αυτό αποσκοπεί σε καλό, καθώς τα παιδιά πρέπει από μικρά να είναι μέσα στα πράγματα και να έχουν γνώση του τι συμβαίνει στον έξω κόσμο. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτά τα παιδιά κάνουν κάτι παραπάνω από τον μέσο όρο, και μπράβο τους. Δεν νομίζω πως κάθε άνθρωπος την σήμερον ημέρα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πραγματοποιήσει τα όνειρα τα οποία έχει για το μέλλον της πατρίδας του.
            Και ναι, σε σένα μιλάω, κύριε, που έχεις καθίσει αναπαυτικά στην καρέκλα σου μπροστά από τον υπολογιστή και διαβάζεις απαθής αυτό το κείμενο. Σοβαρά τώρα, όλα αυτά τα χρόνια τι άλλο έχεις κάνει εκτός από το να λες κάθε φορά που διαβάζεις τέτοια πράγματα «Δίκιο έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Αν όλος ο κόσμος σκεφτόταν έτσι, τότε η Ελλάδα θα είχε πάει μπροστά». Καλά όλα αυτά, αλλά σου πέρασε ποτέ από το μυαλό η ιδέα πως ίσως κι εσύ αποτελείς ένα (αν και μικρό) αναπόσπαστο σύνολο του κόσμου αυτού, όπως τον αποκαλείς; Όλα αυτά τα χρόνια εκτός από το να παθιάζεσαι με ότι σωστό βγει και πει ο κάθε κύριος Χ ή Υ, και το να μην ψηφίζεις αυτούς που δεν πρέπει (αν κι αυτό το κάνεις) τι άλλο έκανες; Δε λέω, κι αυτό καλό είναι αλλά δεν νομίζεις πως θα έπρεπε να παραδειγματιστείς; Αυτά είναι παιδιά, αυτό είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν. Κι εσύ, θέλεις να αφήσεις κάτι παιδιά να σε κάνουν ρεζίλι; Δεν νομίζω. Οπότε, ξέρεις τι μπορείς και τι πρέπει να κάνεις, εγώ επί του παρόντος δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Αν σέβεσαι έστω και λίγο τον εαυτό σου ή το χώμα που πατάς, ποτισμένο με τα αίματα χιλιάδων ηρώων για την ελευθερία σου, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Αν οι πράξεις σου δεν έχουν αντίκτυπο, δεν πειράζει. Μην απογοητεύεσαι. Έκανες το πρώτο βήμα κι αυτό είναι που μετράει. Όποιος δεν παραδειγματίστηκε, κακό δικό του. Εσύ να κάνεις το ΚΑΘΗΚΟΝ σου και τα άλλα θα έρθουν εν καιρώ.
            Για άλλη μια φορά θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν, και τις ευχές μου αυτό το site να συνεχίσει και να μεγαλώσει περισσότερο στο μέλλον, το οποίο στο κάτω-κάτω εξαρτάται από νέα παιδιά όπως αυτά.


ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε εδώ το σχόλιο σας!